Miss World – Årets tävling 2014

Miss World i år- 2014 Startade 20 november med olika events och kommer att kulminera i en final som sker den 14 december. Alla länders deltagare har delats upp i 4 grupper och kallas grupp blå, grupp grön, grupp röd och grupp gul.

Dessa grupper tävlar sedan tillsammans i olika events, sporter och andra aktiviteter som alla deltagare varje år får delta i.

Miss World har en egen hemsida som man kan läsa om alla deltagare, om vad som händer från den 20 november fram till Finalen den 14 december. Det finns bilder på alla deltagare och även på deras aktivitet och tävlingar. Man kan även läsa om Miss Worlds historia och om tanken bakom Beauty With A Purpose.

Det finns även ett schema där man kan följa vad de har gjort och vad de kommer att göra under hela den tiden fram till finalen den 14 december. Det är allt från challenge events, sport, välgörenhetsgalor, partybåtar och genrep med kläder som ska göras.

Om just du är mer nyfiken på årets Miss World så rekommenderar jag dig att besöka denna sidan. Sedan får du givetvis inte missa att se på finalen som går av stapeln dagen efter Lucia. Alltså den 14 december. Det går även att se det Live om man har möjligheten att ta sig dit. Kröningen är fantastisk, varje år!

Man kan även läsa om förra årets vinnare, Megan Young från Filipinerna. Hon har en egen blogg där hon skriver om årets Miss World. Megan Young är den första filipinskan att vinna titeln Miss World. Hon är en skådespelerska och en modell och föddes i USA, med en filipinsk mamma och en amerikansk pappa. De flyttade tillbaka till Filipinerna när Megan var 10.